Summer summer summer <3

Hej där igen!

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg här runt kvällstid.

Men tyvärr så lär de inte bli så långt eftersom en viss Andersson vill att jag kommer och kollar på Olles match vid planen :)

Men dagen idag har varit helt perfekt, började dagen bra med Herren, DET är alltid en bra start på dagen varje sig väder ute ;)
Sen blev det till att lära sig lite mer om Andens gåvor, något för dig Erik! :)
Ska nu försöka börja med att redigera min blogg och min kommande hemsida, lär väll sitta inne på kyrkans expedition hela morgondagen och försöka pilla ihop något snyggt i PS ^^

Men men, vi hörs!

Peace!

Sommarlov :)

Kände att jag kunde slänga iväg ett litet inlägg här bara för att. 

Om du undrar så njuter jag utav sommarlov! Jag har inget sommarjobb (lite halvtråkigt ibland), jag går upp när jag vill, kan äta när jag vill och göra vad jag vill! 
Dock så får jag 100kr ifall jag städar rummet 1gång i veckan, och ja, det går väll..plus att jag får studiebidrag :)  
Men vad händer framöver? 

- Mer chill !! 
- Bibelläsning :) 
- Hemsidebygge 
- leka med kompisar 

Så jag tror jag kommer vara rätt utvilad lagom till 3:an, och jag känner faktiskt att 3:an kommer vara det skönaste året, inte nog med att de är SISTA ÅRET. 
Det innehåller även Projektarbete, Religionskunskap och_Ingen_gymnastik! <3 
Sen tror jag schemat kommer förbättras något så kolossalt? :D Men men, nu får de allt vara nog! Nu ska jag installera Finalcut och pilla lite i de, sen äta lite o sen får vi se vart de lider.. Känns verkligen inte som söndag imorgon, men får väll gå och lägga mig en aningen tidigare ikväll!

See ya! 

Vila i Guds nåd Michael Joseph Jackson

I'm back :>

Hej igen bloggen, nu är jag äntligen tillbaka! Missed me? ^^ Men nu är äntligen allt klart! Nu vankas det studentdagar och förberedelser! Men de vankas nog något gott i de också, ska imorrn fixa iordning och pilla med ljudet för lördag, köpa blommor, kolla kläder och ställa in ett par högtalare..plus städa lite mer nogrant..ska sen fota på fredag! Fota syrran o Co, kommer bli skitkul :)! Kommer även besöka många andra studenter (: Sen lördag! Maaassa folk n shiet..alla släktingar, alla man känner plus lite till kommer..men men..bara vädret blir najs så är jag glad :)) Men nu känns det som läggdags..vi ses säkert på stan eller något! Peace n' love!

RSS 2.0